In de winter periode moet u wel van een betrouwbare verwarming aankunnen:
Met de vele jaren ervaring van Dijkhuizen krijgt u het weer warm. Belt u met 0594-549282 voor onderhoud aan uw huidige ketel of wanneer u van onze adviseur advies wilt hebben.

CV-Ketels en Combi-Ketels
Zowel voor onderhoud voor uw oude cv-ketel als voor de levering van een nieuwe kunt u contact opnemen met Dijkhuizen.
Dijkhuizen Installatiebedrijf B.V. kan u bekende merken zoals onze huismerken AWB en Itho, maar ook Nefit, Atag, Remeha ect. aanbieden. De aanschaf van een cv-ketel is vaak voor 10-15 jaar.

Wij kunnen u tevens een onderhoudscontract aanbieden, bel voor de gunstige voorwaarden en wij sturen u een onderhoudscontract toe.

En heeft u wel eens gedacht aan een combinatie van verwarming met duurzaam? Dit kan bijvoorbeeld met een Zonneboiler en CV-ketel. Vraag bij ons om advies wat voor uw woning en gezinsamenstelling of bedrijf de beste en goedkoopste oplossing is.

Vloerverwarming
Of uitbreiding van uw cv-ketel met vloerverwarming???
Vloerverwarming is dé oplossing voor een aangename verarming van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Doordat het verwarmingsoppervlak groter is dan de radiator kan men volstaan met een lagere stooktemperatuur.

Ventilatie
In veel gevallen van vocht-, schimmel- en gezondheidsproblemen is het de oorzaak van onvoldoende of slechte ventilatie van uw woning. Bij twijfel kunt u ons altijd bellen voor advies en eventueel een afspraak dat we komen kijken.

Vroeger bouwde men huizen waarin allerlei luchtlekkages voorkwamen, zoals bij de muur, vloer en dakaansluiting. Ook was de tochtafdichting van ramen en deuren minder goed. Door al deze openingen kon er een vrij grote hoeveelheid lucht het huis in en uit. Bij een beetje wind werd soms al drie tot vier maal per uur de gehele inhoud van de woning geventileerd.

Tegenwoordig worden de woningen steeds beter geïsoleerd. Met het aanbrengen van deze isolatie neemt de luchtdichtheid toe, waardoor er nagenoeg niet meer natuurlijk geventileerd wordt. Het is dan ook een misverstand om te veronderstellen dat bij het uitschakelen van de ventilatie de woning nog voldoende wordt geventileerd.