Centraal Stofzuigersysteem
Geen gesleep meer met de stofzuiger! Bij een centraal stofzuigersysteem moet u denken aan 1 grote stofzuigerzak en motorunit - meestal opgeslagen in de garage, zolder, bijkeuken o.i.d. -, een hele lange stofzuigerslang en stofzuigcontacten waarin u de stofzuigerslang kunt aansluiten om te gaan stofzuigen.

Ideaal tegen huisstofmijt
Dit stofzuigersysteem is zeer krachtig en blaast, in tegenstelling tot een gewone stofzuiger, géén vieze luchtjes en géén minuscule stofdeeltjes terug de lucht in. Én omdat de motorunit zich ergens anders bevindt, kunt u gerust stofzuigen terwijl anderen rustig kunnen blijven tv-kijken of telefoneren.
Het centraal stofzuigersysteem is bijvoorbeeld ideaal voor personen die last hebben van astma, cara en huisstofmijtallergie.
afbeelding stofzuigercontact
 
Airco Woning
In de zomer wordt de temperatuur binnen sneller als benauwd / klemmend ervaren als buiten.
In de winter of met koude dagen, wilt u sneller wat warmte hebben.
Met behulp van airconditioning kunt u uw bedrijf, woonkamer en/of slaapkamer op een voor u aangename temperatuur brengen. Tevens kan de airco de lucht zuiveren van o.a. stof en pollen, wat een extra voordeel oplevert voor degene die hier allergies voor zijn.
 
Video Intercom
Een vorm van beveiligingspreventie is de video-intercom. Hierbij hangt er een camera bij uw bedrijf c.q. woning bij de ingang c.q voordeur. Wanneer men aanbelt, kunt u via een beeldschermpje zien wie hier bij de deur staat. Via een andere knop kunt u de deur openen zodat de persoon naar binnen kan komen.