loodgieter

Loodgieter is van oudsher een beroep dat zijn naam ontleent aan het gieten van stroken lood en loden pijpen. Deze stroken werden vroeger gebruikt voor het waterdicht maken van buizen. Kort na de 2e wereldoorlog vestigden zich veel nieuwe loodgieter bedrijven in Nederland om aan de wederopbouw te helpen.

Het beroep van loodgieter is in de 20e eeuw sterk veranderd, een loodgieter moet immers ook steeds meer van computers afweten, aangezien CV-ketels, een belangrijk werkterrein van de loodgieter, steeds meer gebruikmaken van deze moderne technologie. Men spreekt ook steeds vaker van een installateur in plaats van een loodgieter. Dijkhuizen Installatiebedrijf is een allround installateur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij houden ons bezig met verschillende aspecten van het installatievak.

Voor meer informatie over uw mogelijk toekomstige loodgieter, kunt u het beste contact opnemen met Dijkhuizen Installatiebedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 549282. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Dijkhuizen-Niebert is actief in Drenthe | Groningen | Friesland

Vul in voor meer informatie:
Uw naam *:
Uw adres *:
Uw postcode:
Uw woonplaats *:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres: *
Uw vraag:
* = verplichte velden