installatiebedrijf

Een installatiebedrijf heb je er in verschillende soorten en maten. Dijkhuizen Installatiebedrijf B.V. is opgericht in 1965. Wij zijn een allround installateur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij houden ons bezig met verschillende aspecten van het installatievak.

Net zoals bijna elk ander installatiebedrijf kunt u bij ons terecht voor het reguliere installatiewerk, zoals gas, water, electra, CV-verwarming, ventilatie, sanitairwerk, zinkwerk, en dakbedekkingswerk. Maar wij doen meer dan dat. Wij hebben een speciale security afdeling, die gespecialiseerd is in verschillende vormen van beveiliging.

Anders dan bij een ander installatiebedrijf zijn wij ook gespecialiseerd in brandbeveiliging. Daarnaast hebben wij een afdeling duurzaam. Zoals u ziet zijn we een zeer allround installatiebedrijf.

Dijkhuizen is daarom de beste keuze als het gaat om een installatiebedrijf. Voor meer informatie kunt u het beste contact opnemen met Dijkhuizen Installatiebedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 549282. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Dijkhuizen-Niebert is actief in Drenthe | Groningen | Friesland

Vul in voor meer informatie:
Uw naam *:
Uw adres *:
Uw postcode:
Uw woonplaats *:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres: *
Uw vraag:
* = verplichte velden