Mistgenerator      

Op deze pagina:

Mistgenerator
Hang- en sluitwerk
Camerasystemen
Toegangscontrole
Draadloos alarm

Korte uitleg van elektronische beveiliging.
Bij elektronische beveiliging wordt gebruik gemaakt van een alarm-centrale welke meestal in de meterkast geplaatst wordt. Op deze centrale worden dan de diverse inbraakmelders aangesloten, die noodzakelijk zijn om uw persoonlijke goederen te beschermen tegen diefstal.
Voor de bediening van de centrale komt nabij de toegangsdeur van uw woning of bedrijfspand een bedieningspaneel.
Tevens is het mogelijk om het alarm gedeeltelijk te activeren.
 
Beveiligings methoden:
Elektronisch beveiliging geschied op twee methoden, te weten: Periferie detectie [omtrek beveiliging] en ruimte detectie.
Periferie detectie: [magneetcontacten, trillingsmelders, glasbreukmelders]
Periferie [omtrek] beveiliging wil niets anders zeggen dan het plaatsen van inbraak melders op de bouwkundige omtrek. Deze dienen dan ook geplaatst te worden op muren, deuren, vloeren, plafonds, dakopeningen, enz. Of te wel, daar waar een bouwkundig zwakke schakel aanwezig is. 
Ruimte detectie: [passief infrarood, actief infrarood, dual detectie, ultrasoon melder]
Ruimte detectie wordt toegepast, om een ongewenst persoon binnen het Bouwkundig object te detecteren. 
 
Bent u geïnteresseerd maar heeft u geen idee welke het beste is voor uw woning of bedrijf, neemt u dan contact op met één van de medewerkers van Dijkhuizen Security B.V. Hij kan u advies even en samen met u een beveiligingsplan en risico-analyse opstellen.
                       
MISTGENERATOR
Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen
Een andere, wat nog onbekendere, vorm van inbraakbeveiliging is de mistgenerator. De mistgenerator is in staat binnen enkele seconden een kamer te vullen met een ondoorzichtige mist. De inbreker ziet niks meer, zodat deze niks kan stelen en, indien hij onbekend is in die kamer, kan hij niet snel genoeg de uitgang vinden, zodat de gealarmeerder politie hem in kan rekenen.
         
De mist is na ongeveer een half uur volledig uit de kamer verdwenen. De mist heeft een mintgeur, is kleurloos en is onschadelijk voor je apparatuur.
Mocht u nieuwsgierig zijn, kijkt u eens naar een demonstratiefilmpje op de site van FR security of kom eens langs in de showroom van Dijkhuizen Security B.V.     
  
HANG- EN SLUITWERK
Is uw deur of raam bij terugkomst geforceerd? In Nederland wordt elk jaar zo’n 120 duizend keer ingebroken.
Veel van deze gevallen hadden voorkomen kunnen worden wanneer deze woningen van goed hang en sluitwerk waren voorzien.

Gelukkig kunt u zelf veel doen om inbraak of een herhaling daarvan te voorkomen. Wanneer u uw persoonlijke bezittingen wilt beschermen tegen inbraak, dan zou u de brochure ‘Het Politiekeurmerk Veilig Wonen’ eens aandachtig moeten doornemen. Hierin staan een aantal zaken wat u kunt doen om inbraak of herhaling hiervan te voorkomen.
Meer informatie omtrend Veilig Wonen kunt u vinden op:
www.politiekeurmerk.nl
 
CAMERASYSTEMEN
Bent u op zoek naar visuele beveiliging? Dan bent u bij Dijkhuizen-Security aan het juiste adres.

Onze medewerkers zijn in staat om bij u een cameracontrolesysteem aan te leggen, waarbij het resultaat ervan op een Time-laps recorder wordt vast gelegd. Wanneer er inderdaad iets is voorgevallen bent u in staat om dit terug te zien op video. Bij deze methode van beveiliging beschikt u bij een eventueel strafbaar feit over video beelden, zodat de eventuele daders makelijker kunnen worden opgespoord.
 
TOEGANGSCONTROLE
Toegangscontrole is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Voor zowel particuliere als zakelijke markt.

Zo is er onderscheid te maken tussen toegangscontrole waarbij gebruik wordt gemaakt d.m.v. spraak [intercom systeem], maar ook is het mogelijk om dit te combineren met beeld [intercom-/ videosysteem].
Elektrisch bedienbare sloten, slagbomen of elektrische hekken, kunnen worden vrijgegeven d.m.v. bijv. een pincode of een Electronic-Key sleutel.
Deze Electronic-Key sleutel is een klein plaatje welke de vorm en grote heeft van een handige sleutelhanger.
Indien u een indruk wilt hebben van de eventuele mogelijkheden, zou u contact kunnen opnemen met één van onze medewerkers, deze kunnen u hiervan op de hoogte brengen.
 
DRAADLOOS ALARM
Een betaalbare manier van professionele beveiling?
PowerMax is het antwoord op de groeiende beveilingsbehoefte van particulieren. PowerMax is een draadloos beveiligingssysteem dat zowel betaalbaar, gemakkelijk te bedienen, als uiterst adequaat, betrouwbaar en professioneel is.
Aanmerking: de batterijen dienen 1x in de twee jaar vervangen te worden.