inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is zowel voor particulieren als voor bedrijven erg belangrijk. U wilt ’s avonds met een veilig gevoel kunnen gaan slapen. Of in de zomer met een gerust hart een aantal weken op vakantie gaan, zonder dat u bang hoeft te zijn voor inbraak. Een goede beveiliging tegen inbraak is daarom zeer aan te bevelen.

Dijkuizen installatiebedrijf is gespecialiseerd in inbraakbeveiliging. Voor zowel de particuliere als de zakelijk markt hebben wij verschillende oplossingen. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een oplossing bieden die het beste bij u of uw bedrijf past. Inbraakbeveiliging kan op verschillende manieren gerealiseerd worden. Wij houden ons bezig met de verschillende oplossingen.

Elektronische inbraakbeveiliging

Bij elektronische beveiliging wordt gebruik gemaakt van een alarmcentrale die meestal in de meterkast geplaatst wordt. Op deze alarmcentrale worden vervolgens de diverse inbraakmelders aangesloten, die noodzakelijk zijn om uw persoonlijke goederen te beschermen tegen diefstal. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw object elektronisch te beveiligen, zoals periferie detectie of ruimte detectie. Beide vormen van inbraakbeveiliging worden door ons geleverd en geïnstalleerd.

Hang- en sluitwerk

In Nederland wordt elk jaar zo’n 120 duizend keer ingebroken. Veel van deze gevallen hadden voorkomen kunnen worden wanneer deze woningen van goed hang en sluitwerk waren voorzien. Wanneer het gaat om goed hang-en sluitwerk bent u bij ons aan het goede adres. Het is in veel gevallen een zeer doeltreffende vorm van inbraakbeveiliging.

Visuele beveiliging

Dijkhuizen installatiebedrijf levert ook oplossingen op het gebied van visuele beveiliging. Daarbij gaat het om het plaatsen van camera toezichtsystemen. Onze medewerkers plaatsen bij u een cameracontrolesysteem waarbij het resultaat ervan op een Time-laps recorder wordt vastgelegd. Bij deze vorm van inbraakbeveiliging wordt uw object constant bewaakt.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is er in verschillende soorten en maten. Wij leveren verschillende oplossingen, afhankelijk van uw wensenpakket.

Voor meer informatie over inbraakbeveiliging kunt u het beste contact opnemen met Dijkhuizen Installatiebedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 549282. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.


Dijkhuizen-Niebert is actief in Drenthe | Groningen | Friesland

Vul in voor meer informatie:
Uw naam *:
Uw adres *:
Uw postcode:
Uw woonplaats *:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres: *
Uw vraag:
* = verplichte velden