cv ketel

Een cv ketel is een installatie die voor warm water zorgt en daarmee de verblijven in uw huis verwarmt, de centrale verwarming genoemd. Een combi-ketel zorgt daarnaast voor het warme tapwater in een woning. Een goede cv ketel is dus zeer belangrijk bij de verwarming van uw woning.

Dijkhuizen Installatie levert verschillende soorten cv ketels. Wij kunnen u vanzelfsprekend de bekende merken zoals AWB, Itho, Nefit, Atag, Intergas en Remeha aanbieden. Maar er zijn twee merken die wij onze klanten regelmatig adviseren: de AWB Thermomaster en de Itho

Met beide types haalt u een cv ketel in huis die een uiterst goede kwaliteit levert voor een scherpe prijs. U bent verzekerd van een betrouwbare, professionele ketel voor een schappelijke prijs. Deze ketels zijn fluisterstil en eenvoudig te bedienen. Tevens vergt een dergelijke cv ketel weinig onderhoud. Deze CV ketels hebben een minimaal energieverbruik om u van een maximaal comfort te voorzien.

Voor meer informatie over een cv ketel kunt u het beste contact opnemen met Dijkhuizen Installatiebedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 0594 549282. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.

Dijkhuizen-Niebert is actief in Drenthe | Groningen | Friesland

Vul in voor meer informatie:
Uw naam *:
Uw adres *:
Uw postcode:
Uw woonplaats *:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres: *
Uw vraag:
* = verplichte velden